Camerabewaking
 
Camerabewaking is één van de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Het is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid.

Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

 
Door de verscillende cameratechnieken kunnen we maatoplossingen aanbieden! Wenst u een overzicht of een detailbeeld?
Een overzicht camera geeft een grote ruimte volledig weer, en sluiten zo niet bewaakte ruimtes uit. Detailcamera's zoomen in op specifieke plaatsen of toestellen. Ze geven een beeld in detail, en maken gezichten, letters en kleine voorwerpen goed herkenbaar. Meestal wordt gebruikt gemaakt van een conbinatie van deze 2 technieken.
 
Vooraleer u start met dit soort bewakingsysteem is het ook raadzaam om wat meer te weten te komen rond de wetgeving en de verplichte aangifte bij de privacycommissie. Welke camera locaties zijn strafbaar en verboden?
 
Bij de investering in de plaatsing van camera's die uitgerust zijn met een registratiesysteem kan u genieten van een fiscaal voordeel voor uw bedrijf. Ook kan als particulier genieten van belastingvermindering bij de plaatsing van camera's in uw woning.
 
Fac International - Webbekomstraat 66/B - 3290 Webbekom (Diest) - facint@facint.be